Política de galetes

S'adverteix a l'usuari que aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers. Les galetes són petits fitxers de dades que s'instal·len a l'ordinador de l'usuari i que permeten que sigui el propi usuari el que emmagatzemi la informació que genera la seva activitat en la xarxa. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l'usuari.

Aquesta pàgina web pot utilitzar les següents galetes:

1. Segons l’entitat que les gestioni:
Galetes pròpies:

Són aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

Galetes de tercers:

Són aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes través de les galetes.

Tingui en compte que, si accepta les galetes de tercers, haurà d'eliminar-les des de les opcions del navegador o des del sistema ofert pel propi tercer.

2. Segons la seva finalitat:
Galetes tècniques:

Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin, incloent-hi aquelles que l'editor utilitza per a permetre la gestió i operativa de la pàgina web i habilitar les seves funcions i serveis, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, gestionar el pagament, controlar el frau vinculat a la seguretat del servei, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, comptar visites a efectes de facturació de llicències del software amb el que funciona el servei (pàgina web, plataforma o aplicació), utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, habilitar continguts dinàmics (per exemple, animació de càrrega d'un text o imatge) o compartir continguts a través de xarxes socials. També pertanyen a aquesta categoria, per la seva naturalesa tècnica, aquelles galetes que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, com un element més de disseny o “maquetació” del servei ofert a l'usuari, l'editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma sobre la base de criteris com el contingut editat, sense que es recopili informació dels usuaris amb finalitats diferents, com pot ser personalitzar aquest contingut publicitari o altres continguts.

Galetes de preferències o personalització:

Són aquelles que permeten recordar informació per a què l'usuari accedeixi al servei amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d'altres usuaris, com, per exemple, l'idioma, el nombre de resultats a mostrar quan l'usuari realitza una cerca, l'aspecte o contingut del servei en funció del tipus de navegador a través del qual l'usuari accedeix al servei o de la regió des de la qual accedeix al servei, etc. És important destacar que, en cas que sigui l'usuari qui triï o determini aquestes característiques (per exemple, si selecciona l'idioma clicant en la icona de la bandera el país corresponent, la moneda que desitja utilitzar en les transaccions, la mida de la font, etc.), aquestes galetes estaran exceptuades de sol·licitud de consentiment en tractar-se d'un servei expressament sol·licitat per part de l'usuari.

3. Segons el termini de temps que es mantenen activades a l'equip terminal:
Galetes de sessió:

Són aquelles dissenyades per a recaptar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. Es solen emprar per a emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l'usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits) i desapareixen en acabar la sessió.

Galetes persistents:

Són aquelles en les que les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de galeta, i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.

4. Galetes utilitzades en aquesta pàgina web

A continuació, s'inclou el següent quadre amb identificació de les galetes utilitzades a la pàgina web, distingint-se si són galetes pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis del qual s'han decidit utilitzar) i la seva finalitat:

5. Gestió de galetes

En qualsevol cas, l’ usuari té la possibilitat de configurar el seu panell per a gestionar la instal·lació de galetes i per a impedir la seva instal·lació en el seu equip.

No obstant això, inclús havent desactivat totes les galetes el navegador web recull determinada informació essencial per al funcionament bàsic de la pàgina web.

Així mateix, les galetes poden bloquejar-se o desactivar-se amb les eines de configuració del seu navegador. El navegador li permet rebutjar la instal·lació de totes les galetes, o bé triar rebutjar només alguna d'elles.

Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per a ampliar aquesta informació:

  • Si utilitza Microsoft Internet Explorer, a l'opció de menú Eines seleccionant Opcions d'Internet i accedint a Privacitat.
  • Si utilitza Firefox per a Mac a l'opció de menú Preferències, seleccionant Privacitat, accedint a l'apartat Mostrar Galetes, i per a Windows en l'opció de menú Eines, seleccionant Opcions, accedint a Privacitat i després a Usar una configuració personalitzada per a l'historial.
  • Si utilitza Safari, en l'opció de menú Preferències, seleccionant Privacitat.
  • Si utilitza Google Chrome, en l'opció de menú Eines, seleccionant Opcions (Preferències a Mac), accedint a Avançades i després a l'opció Configuració Contingut de la secció Privacitat, i finalment marcant Galetes en el diàleg Configuració de contingut.

Vostè podrà -en qualsevol moment- desactivar les galetes de Google Analytics, mitjançant el sistema d'opt-out de Google Analytics accessible a https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es


Finalment, l'informem que té la possibilitat de revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes, configurant per a això el seu navegador o el panell de control en els termes previstos en el punt anterior.